top of page
atelier LQ-3.jpg

Ik verwelkom
je graag in mijn atelier

Wees welkom in mijn atelier en werkplaats. Hier werk ik aan mijn digitale kunstwerken, fine art portretten en kan ik bijzondere portretfoto's maken in verschillende decors. Samen met jou kijk ik wat je wensen zijn en maken we een setting die bij jouw verhaal past. Hieronder vind je mijn prijzen, stuur me gerust een bericht als je meer wilt weten. Ik denk graag met je mee.

Liever een fotoshoot in de natuur of een andere buitenlocatie? Dat kan ook!

Regelmatig organiseer ik dagen waarin ik een fotoshoot aanbied inclusief natuurlijke visagie. Nieuwgierig? Je leest het hier.

Steffen Brinkhaus fotograaf Fotografie portretfotografie Zeeland Middelburg

Portretfotografie in mijn atelier en studio

Vanaf €195

Jij wilt werken aan je zichtbaarheid online, zoals social media of je website.  Of je wilt een aantal foto's van jou of je kinderen als herinnering om cadeau te geven, dan kan een fotoshoot in mijn atelier een uitkomst bieden. Samen gaan we op een relaxte manier anderhalf uur aan de slag en maken we foto's waarin je jezelf herkent.

Fotoshoot op locatie

Vanaf €195

Een fotoshoot op een mooie locatie is  ook altijd een tof idee. Ik maak graag gebruik van natuurlijk licht, en dat zit in Zeeland wel goed. De schitterende kustlijnen, mooie bossen, uitgestrekte vlaktes maar ook de verschillende steden bieden een divers decor met veel mogelijkheden. Ik ken Zeeland als geen ander en denk graag met je mee om de uitstraling te vinden die bij jou past. Ik lever foto's aan in diverse verhoudingen, zodat ze overal inzetbaar zijn. 

Steffen Brinkhaus Fotografie Zeeland-3.jpg
Info fotoshoot met visagie
Op locatie
Boeken fotoshoot met visagie
bottom of page